Experimentem amb elles
16 octubre, 2019
Tallers creatius en família
26 marzo, 2019

Acroioga

L’acroioga és una pràctica física que es realitza en parella, que combina ioga i acrobàcia i a partir de la qual es treballa l'equilibri, la tècnica, la consciència corporal, la força i la flexibilitat. En aquestes dues sessions realitzarem una introducció pràctica a l’acroioga.
Destinat a:

Majors de 14 anys

Calendari:

pendent de confirmació

Tallerista:

Víctor i Paula

Preu:

67€ no cooperativistes
(60€ cooperativistes)

Lloc:

Instal·lacions Daina-Isard
Material necessari: roba còmode

Inscripció:

pendent

pendent


Som el Victor i la Paula.
Els dos estem vinculats al món del ioga des de fa anys. La Paula, de fet, exerceix de professora de ioga a varis centres de Barcelona.
Un dia, vam descobrir l'acroioga, una disciplina que convina la pràctica del ioga amb les acrobàcies. Des d'aleshores, no hem parat de formar-nos per millorar-ne la pràctica.
L'esforç, la constància i l'aprenentatge entre iguals, han estat clau per la nostra evolució. També hem assistit a diverses formacions. Una d'elles, el "Dutch Acròbatic", un espai on es reuneixen acròbates d'arreu per compartir, practicar i crèixer junts. I va ser en aquest context, que va néixer SATI ACROYOGA. Oferim cursos i tallers per a tots aquells qui es vulguin endinsar en l'apassionant món del acroioga. Tots els nivells són benvinguts, i ens agrada també tenir alumnes de totes les edats.
En els nostres tallers acostumem a convinar ioga, acroobàcies, jocs en parella, massatge terapèutic...
NAMASTE!

Víctor i Paula