Emprenedoria social
6 marzo, 2019

Experimentem amb elles!

Vols fer ciència aprenent amb diverses dones científiques? Sabies que gràcies a elles tenim wifi, ordinador, astrolabis, entre d’altres moltes coses? Vine a "Experimentem amb elles" i aprèn ciència! Coneixerem nous conceptes científics amb Hipàtia d'Alexandria i Lyn Marguilis, dues dones trencadores que ens han mostrat el món d'una manera nova. I a més a més et podràs endur alguns dels experiments a casa! És una proposta de tallers científics amb perspectiva de gènere. Aquesta proposta sorgeix en analitzar les dones i nenes en l'àmbit científic, ja que la realitat és que les nenes no se senten cridades a fer ciència; per una banda, per falta de referents científics i per una altra, per l'educació en ciència que reben. Volem visibilitzar dones científiques oblidades i desmuntar la idea que tenim de subjecte científic. El nostre objectiu és empoderar a tots i totes els infants per fer ciència, apropant-la d'una manera dinàmica i vivencial.
Destinat a:

Nois i noies d'Educació Primària

Calendari:

3 i 17 de maig de 17.15 a 18.45h

Tallerista:

Míriam Comet i Patrícia Canut

Preu:

15€

Lloc:

Instal·lacions Daina-Isard

Inscripció:

Dia límit d'inscripció 19 d'abril

Inscripció online


“Experimentem amb elles” forma part del projecte simbiosi. Aquest projecte neix a través de la sinergia, com el seu propi nom indica, entre l’associació Luciferases (www.luciferases.com) i la Patrícia Canut.

El projecte pretén fer arribar la ciència als infants de forma experimental sense deixar de banda totes aquelles dones científiques que han estat oblidades al llarg de la història.