Serigrafia
22 abril, 2014
Swing
12 abril, 2014

Acroioga

L’acroioga és una pràctica física que es realitza en parella, que combina ioga i acrobàcia i a partir de la qual es treballa l'equilibri, la tècnica, la consciència corporal, la força i la flexibilitat. En aquestes dues sessions realitzarem una introducció pràctica a l’acroioga. Cal portar roba còmode d’esport

Destinat a:

Majors de 14 anys i adults

Calendari:

16 de març de 10 a 12.30h
6 d'abril de 10 a 12.30h

Tallerista:

Sati Acroioga. Victor i Paula

Preu:

67€
(cooperativistes Daina-Isard 60€)

Lloc:

Instal·lacions Daina-Isard

Inscripció:

Dia límit d'inscripció 1 de març

Inscripció online

Material necessari: roba còmodaSom el Victor i la Paula.
Els dos estem vinculats al món del ioga des de fa anys. La Paula, de fet, exerceix de professora de ioga a varis centres de Barcelona.
Un dia, vam descobrir l'acroioga, una disciplina que convina la pràctica del ioga amb les acrobàcies. Des d'aleshores, no hem parat de formar-nos per millorar-ne la pràctica.
L'esforç, la constància i l'aprenentatge entre iguals, han estat clau per la nostra evolució.
També hem assistit a diverses formacions. Una d'elles, el "Dutch Acròbatic", un espai on es reuneixen acròbates d'arreu per compartir, practicar i crèixer junts.
I va ser en aquest context, que va néixer SATI ACROYOGA. Oferim cursos i tallers per a tots aquells qui es vulguin endinsar en l'apassionant món del acroioga. Tots els nivells són benvinguts, i ens agrada també tenir alumnes de totes les edats.
En els nostres tallers acostumem a convinar ioga, acroobàcies, jocs en parella, massatge terapèutic... NAMASTE!

Victor i Paula